سفارش آگهی  نمونه سوالات کارشناسی ارشد فراگیر
پایان نامه
آپلود سنتر عکس پیام نور
  • قوانين و آيين نامه های دانشگاه پيام نور
  • دسترسی سريع به مطالب بسيار مهم
  • مطالب پيشنهادی سايت برای دانشجويان
  • راهنما و آموزش های تصويري برای دانشجويان

شرایط انتقال دانشجویان دانشگاه پیام نور اعلام شد

به گزارش باشگاه دانشجویان دانشگاه پیام نور (PNU-CLUB.COM)،دانشگاه پیام نور جزئیات انتقال دانشجویان این دانشگاه از واحد مبدا به واحد مقصد را اعلام کرد. بر اساس اعلام این دانشگاه دانشجو باید شرايط ادامه تحصيل در مركز مبداء را داشته و كمتر از نيمي از واحدهاي درسي دوره تحصيلي را گذرانده باشد.

 

1- حداقل 24 واحد درسي(بدون احتساب دروس پيش دانشگاهي و دروس معادلسازي شده) باید توسط فرد متقاضی گذرانده شده باشد.

 

2- دارا بودن ميانگين كل 12 با احتساب دروس مردودي از دیگر شرایط انتقال دانشجویان دانشگاه پیام نور به شمار می آید.

 

3- نمره آزمون ورودي دانشجو از آخرين فرد پذيرفته شده در مركز مقصد و در همان رشته و سال شركت در آزمون سراسري در سهميه مربوط كمتر نباشد.

 

4- ضوابط دانشگاه پیام نور تاکید دارد که نمره آزمون دانشجويان تكميل ظرفيت، شاهد و مواردي كه با معرفي نامه سازمان سنجش معرفي مي‌شوند باید به صورت موردي از سازمان سنجش استعلام شود.

 

5- دانشجويان رشته‌هاي علوم پايه و مهندسي با ميانگين كل حداقل 15 و رشته‌هاي علوم انساني و هنر با ميانگين كل حداقل 16 از داشتن نمره آزمون معاف هستند و افرادی كه مي‌خواهند از شرط ميانگين براي انتقال استفـاده كنند حتماً بايد 12 واحد غيرعمومي گذرانده باشند.

 

6- علاوه بر این، دانشجويان تا شش هفته مانده به شروع نيمسال تحصيلي بعد فرصت دارند مدارك و تقاضاي انتقال را به مركز/ واحد خود ارائه کنند.

 

7- انتقال دانشجو، فقط در مقطع هم سطح و يا از بالا به پايين (كارداني به كارداني و كارشناسي به كارشناسي يا كارشناسي به كارداني ) انجام مي‌شود.

 

8- دانشجويان دوره‌هاي فراگير پس از گذراندن يك ترم تحصيلي بعد از دوره دانشپذيري و 24 واحد درسي و كسب ميانگين حداقل12 با موافقت مراكز مبدا و مقصد و ارائه مدارك معتبر و مستند ( ماده 38 آيين‌نامه آموزشي) مي‌توانند منتقل شود.

 

9- انتقال دانشجو از يك مركز به مركز ديگر منوط به مجري بودن مركز در رشته مورد تقاضا است در صورت عدم تطابق زماني برنامه درس‌ها مسئوليت آن به‌عهده دانشجو است.

 

10- در صورت انتقال دانشجو، سوابق از مركز مبداء به مقصد منتقل شود. هيچگونه تغييري در درسهاي دانشجو ايجاد نمي‌شود و تمام درسهاي اخذ شده و گذرانده شده عيناً به مركز مقصد منتقل مي‌شود.

 

11- انتقال دانشجو در طول تحصيل فقط يكبار مجاز است.

 

12- انتقال دانشجويان پيام نور به دوره‌هاي حضوري دانشگاه‌هاي دولتي مقدور نيست و به دانشگاه‌هاي نيمه حضوري و غير دولتي، با رعايت شرايط از طريق آموزش استان امكان پذير است.

 

13- بررسي تقاضاي انتقال دانشجو از مركز برون مرزي فقط از طريق اداره كل خدمات آموزشي امكان پذيراست.

 

14- انتقال از مركز به واحدهاي تحت پوشش مركز، در صورتي كه بعد از پذيرش دانشجو رشته تحصيلي وي در واحد ايجاد شده باشد و بيش از نيمي از واحدهاي ايشان باقي مانده باشد بلامانع است، در اين صورت نيازي به نمره آزمون نيست.

 

15- انتقال فرزندان هيات علمي فقط از طريق اداره كل خدمات آموزشي مقدور است، در اين صورت هيات علمي در اولين نيمسال تحصيلي با مراجعه به سازمان سنجش، مجوز لازم را اخذ و به خدمات آموزشي ارائه خواهد داد.

 

16- انتقال دانشجوياني كه بعلت نداشتن شرايط ثبت نام با اخذ تعهد، مبني بر عدم تقاضاي انتقال در مركز، ثبت نام كرده‌اند ممنوع است.

 

17- انتقال دانشجويان شاهد و ايثارگر توسط ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه انجام و از طريق اداره كل خدمات آموزشي اطلاع‌رساني مي‌شود.


انتهای خبر - باشگاه دانشجویان دانشگاه پیام نور -- WWW.PNU-CLUB.COM.
گروه خبری:
اخبار کارشناسی ارشد پیام نوراخبار کارشناسی پیام نوراخبار مهم پیام نور
کلمات کلیدی:
    نکات قبل از ارسال نظر
  • نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد .
  • نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند .
  • از نوشتن دیدگاهایتان با حروف فینگلیش جدا" خودداری کنید .
  • پاسخ های پشتیبان های سایت به رنگ آبی نمایش داده می شود . مسئولیت نظرات دیگران بر عهده ما نمی باشد .
  • قبل از ارسال هر گونه سوال ، در جستجوگر سايت ، سوال خود را جستجو كنيد . سوالات تكراري پاسخ داده نمي شوند و حذف مي شوند .